Profeetta Dr. David Owuor

  Kotisivu / Homepage     Kuva suuremmaksi, klikkaamalla

 

Dr.Owuor Suomessa 16-18.6.2017 ja tässä opetukset  suomeksi kirjoitettuna

 

Uusin tietopaketti 2017 Dr.Owuor PDF

Tämä mies on Dr. David Edward Owuor, Parannuksen teon ja Pyhyyden-palvelutyöstä. Hän on ammatiltaan professori, mutta on nykyään profeetta ja tv-evankelista. Istuen rauhallisena toimistossaan iltapäivisin, hän saa satoja virallisia vierailijoita tai ihmisiä, jotka hakevat rukousta tai neuvonantoa. Vieraat sisältävät lakimiehiä, lääkäreitä, poliitikkoja ja muita ammattilaisia.

“En ole saarnaaja kadulta. Voin myös puhua ammatistani ja akateemisista tutkinnoistani”, sanoo mies, joka on ennen ollut lääketieteen professori Oklahoman yliopistossa yhdysvalloissa – hänen silmänsä loistavat itsevarmuutta.

Kun keskustelee hänen kanssaan, hänen nöyrä, sosiaalinen ja maanläheinen tapansa kiinnittää huomion. Hänen matalat ja pehmeä ääniset sanansa kuulostavat harmittomilta. Hän ei jätä tilaisuutta nauraa ja vitsailla kun jokin asia huvittaa häntä.

Ennen haastattelua, hän johtaa meidät rukoukseen, ja esittää: “Kuka opetti merelle minne pysähtyä joka aamu? Kaikkivaltias Jumala.”

Hän kuuntelee tarkasti keskustelun aikana, ja vastaa kysymyksiin huolella ja älykkäästi. Daktari, kuten häntä yleensä kutsutaan, on vakuuttava ja hyvä puhuja. Hänen erinomainen englanninkielentaitonsa, maustettuna amerikkalaisella sanastolla ja aksentilla, ei jää huomaamatta.

Puhuessaan ammatistaan, hän syventyy siihen ja puhuu pian teknisillä termeillä, mitkä pyydän selittämään selkokielellä.

Kun haastattelu etenee, hän johtaa meidät nettikahvilaan lataamaan jotain tietoa internetistä. “tässä on joitain julkaisuja joita tein ja julkaisin, kun työskentelin tutkijana,” hän sanoo ojentaessaan meille joitain lehtisiä, ennen kuin jakaa meille elämän kokemuksistaan.

Dr. Owuor on viettänyt paremman osan elämästään ulkomailla opiskellen ja tehden tutkimusta tieteellisellä ja lääketieteellisellä alueella. “Olen ollut johtamassa tutkimusta, syövän kemoterapia ja lääkeaineiden aineenvaihdunta ihmisruumiissa. Me myös esittelimme lääkkeen vaikuttaman signaalivälityksen lääkesuunnittelussa ja lääke löydöissä”.

Hän kertoo kuinka suurin osa hänen työstään on päässyt uutisiin yhdysvalloissa, ja hän elävästi muistaa kuinka nämä uutisoitiin New Jerseyn radio-ja tv-kanavalla.

Kun hän oli Chicagossa, yhdysvalloissa, hän työskenteli tutkijatohtorina famaseuttisen biologian keskuksessa farmaseuttisessa korkeakoulussa Illnoisin yliopistolla.

Hän työskenteli myös farmasian ja xenobioottisen metabolismin osastolla Earnest Mario School of Pharmacy'ssä New Jersey-Rutgers liittovaltion yliopistolla, samaan aikaan kun hän työskenteli myös Ympäristö- ja Työterveystieteen-instituutissa (EOHSI).

Hän on myös työskennellyt New Jerseyn syöpä-instituutissa (CINJ) kirurgisen onkologian osastolla ja kirurgian osastolla New Jerseyn lääketieteen ja hammaslääketieteen yliopistolla, opettaen tutkija asiantuntijana. “Minut nimettiin oikeuslääketieteen ja ilmailulääketieteen asiantuntija konsultiksi. Tarkemmin sanoen, nimettiin parantamaan ilmailulääketiedettä että voitaisiin tunnistaa lentäjän uupumista ja kehittää molekyyligeneettinen tyyppi tunnistamaan suorituskyvyn heikkeneminen lentokonetta lentäessä,” hän kertoo.

Dr. Owuorilla on myös julkaisuja lehdissä “Journal of Biological Chemistry” ja “Molecular Pharmacology (JBC)”, sekä hän on myös työskennellyt American Association of Pharmaceutical Scientists -liitossa.

Kun kysyimme, miten tapahtui muutos lääketieteenharjoittamisesta saarnatuoliin, hän oli nopea vastaamaan:”Olin uudestisyntynyt kristitty, mutta sain tietää että Jumala halusi minun olevan hänen kätensä maanpäällä. Maasta on tullut saastainen täynnä syntiä ja haureutta,” hän pysähtyy hetkeksi ja jatkaa: Silloin kun tein tohtorin tutkintoani Israelissa, Herra kutsui minua kysyen-­muistatko Mooseksen?Aluksi yritin paeta Herraa, mutta Hän seurasi minua,” hän selittää.

Kun pyysin saada tästä enemmän tietoa, hän tuo esille että joitain “epätavallisia asioita” näyttäytyi hänelle näyssä. Esimerkiksi, hän sanoo, näkyi maanjäristys, paljon valoa ilmestyi ja Jumala näytti itsensä kuvassa, puhuen hänelle ja näyttäen hänelle asioita jotka koettelevat ihmiskuntaa.

Hän kertoo kuinka Jumala pyysi häntä:”Muistatko Mooseksen?”

“2003, kun olin Chicagossa, olin nukkumassa vuoteellani kun Herra näyttäytyi näyssä, mukanaan Daniel, Elia ja Mooses todistajina. Hän kosketti minua hänen vasemmalla kädellään ja nosti minut ylös. En ymmärtänyt mitä hän tarkoitti ja Hän kertoi minulle 'Haluan että olet käteni maanpäällä.' Hän näytti minulle valtatien jota ajaa, näytti minulle valtaistuimen ja sisällä oli uuden liiton arkki,” hän kertoo.

2. huhtikuuta 2004, hän kertoo Jumalan ilmestyneen hänelle mukanaan Johannes kastaja, ja kertoi hänelle, että hänen pitää kertoa maan neljälle äärelle valmistautumaan Jeesuksen Kristuksen tulemiseen. Tämä näky tuli aamuyöllä 3:29.
“Oli maanjäristys, Herra antoi minulle Mooseksen sauvan ja pyysi minua varoittamaan kaikkia maan kansakuntia seksuaalisesta synnistä, valehtelemisesta, noituudesta, rahasta saarnaamisesta, Herran alttarin ennalleen asettamiseksi,”
hän kertoo.


“Se oli todella vaikea hetki. 7 kuukauden kokemus Herran kanssa väittelystä ei ollut helppoa,” hän sanoo, samalla kun hän lisää että hänen tehtävänsä on erityisesti saarnata parannusta ja pyhyyttä kuten Herra on ohjeistanut.

Kuten kuka tahansa ammattilainen, hän myöntää että hänelle oli suuri haaste lopettaa hänen työnsä ja palvella Herraa. “Aloin saarnaamaan seurakunnissa, ristiretkillä, ja moni ihminen ei uskonut minua. Ystäväni olivat järkyttyneitä, ja ajattelivat että olin tullut hulluksi, mutta perheeni jatkoi tukien ja ymmärtäen minua, ja ajattelivat että se oli parasta mitä voin tehdä,” hän kertoo.

Kiinnostavaa kyllä, Herra ensimmäiseksi lähetti hänet Etelä-Amerikkaan, missä hän saarnasi ja monet ihmiset tekivät parannuksen. Hän on kiitollinen Kenian valtiolle, minkä hän kertoo auttaneen järjestämään hänen matkojansa. Hän muistaa viestinsä Puerto Escidossa Meksikossa 6. lokakuut 2003.

“Varoitin heitä suuresta maanjäristyksestä, jos he eivät tee parannusta, ja seuraavana päivänä oli maanjäristys. Sama tapahtui myös Monterreyssä Meksikossa, missä oli maanjäristys 24 tunnin sisällä saarnaamisestani,” hän kertoo.

Dr. Owuor on ollut esillä myös kansainvälisessä mediassa ennustettuaan katastrofeista kuten maanjäristykset ja tulvat jotka ovat tapahtuneet.Kesäkuussa, lokakuussa ja marraskuussa 2003, hän ennusti viime joulukuun Aasian tsunamin, Amerikan hurrikaani Katrinan ja Pakistanin maanjäristykset – kaikki nämä ovat tapahtuneet.

Hän varoittaa että on vielä kaksi maanjäristystä, jotka ovat lähiaikoina tapahtuneen Pakistanin maanjäristyksen kaltaisia, ja historialliset tulvat iskevät Aasiaan, Europpaan , länsimaihin, kuten USA, Ranska, Italia, Meksiko, Brazil, Australia, Argentiina, Kreikka ja Saksa.

Hän painottaa, että Kenia ei ole immuuni katastrofeille, ja sitä kohtaa tuho ja kuolema jollei maa tee parannusta.

Dr. Owuorin sanotaan omaavan yliluonnollisia voimia ja että aina kun hän astuu saarnaamaan saarnatuolille, valkoisten kyyhkysten sanotaan lentävän hänen ohitseen, sateenkaaren ilmestyessä myös taivaalle. Kun häneltä kysytään ilmiön syytä, hän vastaa että se näyttää Jumalan liiton hänen kanssaan.

Aikaisemmin tänä vuonna, Owuor oli paikallisuutisten otsikoissa, kun hän ennusti että maanjäristys iskee pian maahan. Tämä aiheutti erilaisia reaktioita maassa. Kun häneltä pyydettiin kommenttia, hän sanoi: “En vastaa kriitikoilleni, Jumala vastaa heille. Olette nähneet mitä on tapahtunut maailmalla, välinpitämättömyyden ja ylpeyden seurauksena.”

Kotipuolella, hänet muistetaan hänen ennustuksistaan, tulesta joka tuhosi Nairodin kaupungin talon, rankkasateesta Kakamegassa kun hän käski sateen tulla alle 2 minuutissa, ja viimeaikainen auringon pimennys.

Kuten jokainen meistä, hän kohtaa lukuisia haasteita, ja isoin niistä on Kenian kyvyttömyys tehdä aidosti parannus. Tulevaisuudessa tarkoitus on tuoda parannuksenteko ja
hurskaus jokaisen kansakuntaan maailmassa (jatkuu....
)

Tässä osa lehtihaastattelusta joka löytyy kokonaisuudessaan täältä englanninkielisenä

   English          Profeetan englanninkieliset Nettisivut.

 Dr.Owuorin sanoma Suomelle 18.5.2013 mp3  n.(70mb)     Dr.Owuorin sanoma Suomelle 18.5.2013 mp3 (32mb       Dr.Owuor TV7 

Kaikki  Dr.Owuorin opetukset siirrettiin sivulle repentfinland.fi  sieltä löytyy jo nyt enemmän.

TÄÄLLÄ  yli 600 videoklippiä , kokouksista , ihmeistä ja profetioista

Profeetan esittely, kokous 27.3.15

Jumalan mies väitteli tohtoriksi Haifassa Karmelvuoren yliopistossa. Hän erikoistui molekyyligenetiikan tekniikkaan. Hän oli osana tutkimusryhmää, joka kartoitti ihmisen geenistön. Tohtoritutkinnon jälkeen hänet palkattiin Illinoisin yliopistoon Chicagoon lääketeknologian keskukseen. Hän työskenteli lääkkeen valmistuksen ja farmakodynamiikan osastolla.  Hän oli mukana molekyylikemian haarassa, jota kutsutaan signaalinvälitykseksi. Se on lääkesuunnittelun ja lääkeaineenvaihdunnan haara. Hän työskenteli syöpälääkkeiden kehittelyssä. Hän myös opetti jatko-opiskelijoita Illinoisin yliopistossa, Chicagossa, aiheena proteiini verkostot, erityisesti mitogeeni-aktivoitu proteiinikinaasia. Päämääränä oli kehittää syöpälääke. Siihen aikaan hän julkaisi lukuisia tutkimusraportteja syöpätutkimuksen alalta. Hän jätti lääketeknologian osaston jatkaakseen tutkimusta New Jerseyssä valtion yliopistossa nimeltään Earnest Mario School of Pharmacy.  Hän teki paljon työtä syöpätutkimuksen parissa tutkien geenien ominaisuuksia, jotka vaikuttivat syövän kasvuun.  Myöhemmin hän siirtyi lääketieteen ja hammaslääketieteen yliopistoon New Jerseyssä kirurgisten syöpätautien osastolle.  Hän opetti jatko-opintojaan suorittavia lääketieteen opiskelijoita syöpäkasvainten kasvusta ja niiden keskinäisestä vuorovaikutuksesta.  Hän työskenteli myös syövän kemoprevention parissa. Hän tutki kuinka elämäntavat vaikuttavat syövän syntyyn ja kasvuun.  Hän tutki miten ympäristötekijöiden kuten lääkkeet vaikutusta ihmisiin ja altistavat heidät syövälle. Lopulta Jumalan mies palkattiin siviili-ilmailun lääketieteelliseen instituuttiin. Hän työskenteli Liitovaltion ilmailuhallinnossa FAA:ssa rikosteknisen toksikologian parissa lentokentällä Amerikassa tutkien kuinka ihmisestä riippuvaiset tekijät, lääkkeet ja stressi vaikuttavat lentäjiin. Tällöin Herra kutsui Jumalan miestä.

The Man of God got his Ph.D. degree in Israel at Haifa University at Month Carmel. He specialized in Molecular Genetic Engineering.  He was part of the team that mapped out the human genome. After his Ph.D. he was hired by the Center of Pharmaceutical Technology of the University of Illinois in Chicago. He worked at the department of Pharmaceutics and Pharmacodynamics.  At that time he was involved in the branch of molecular chemistry known as signal transduction. It is a branch of drug designing and drug metabolism. He was involved in drug metabolism and drug discovery called signal transduction.  At that time he was involved trying to design drugs for cancer. He was also teaching at the University of Illinois, Chicago, training post-graduate students teaching on the protein networks, especially mitogen-activated protein kinase.  That is trying to design drugs for cancer. At that time he also published many, many journals, he published extensively in cancer research.  He left the Department of Pharmaceutics for Earnest Mario School of Pharmacy, the State University of New Jersey and did a lot of work in cancer research trying to study the gene features that are involved in tumor growth. He later moved to the University of Medicine and Dentistry of New Jersey in the division of Surgical Oncology. At that time he was training medical students, postgraduate students in how the cancer tumors grow and how they can co-operate in cancers. He also worked in cancer chemoprevention. And also worked on how lifestyle affects cancer and influences cancer. He looked at environmental insults?, like medicine, how environment affect people and dispose? them to cancer. Finally the man of God was hired by the Civil Aerospace Medical Institute. He was working with Federal Aviation Administration, FAA at the airport in America working on forensic toxicology and also looking at how human factors affect pilots, how drugs affects pilots, how stress affects pilots. At that time the Lord called him.