Tauno Rantalan profetia 17.11.2007

Julkaistu 2 päivää sitten by Keijo

Tuntuu olevan ajankohtainen ja siksi julkaisen tämän uudelleen.

Julkaistu 25 11 2007 – 08:00 by Keijo

Suomen kansalle!

Näin sanoo Herra: Minä olen sama Jumala, joka aikaisemminkin olen puhunut tämän maan päättäjille ja kansalle etsikkoajasta saman profeettani kautta.
Minä olen katsellut, kuinka tämä kansa ja yksilöt elävät syvällä syntielämässä. Ei ole Jumalan pelkoa. Tosin on tässä kansassa pieni joukko, joka pelkää ja rukoilee Jumalaa siunaten myös omaisuuskansaani Israelia.

Nyt on tultu sille rajalle, että synnin mitta on tullut täyteen. Minä en voi sietää enempää. Ja Minä Herra päätökseni mukaan annan tulla tähän maahan ahdingon ajan ja samalla otan pois tätä korkeaa elintasoa. Minä arvostan niitä, jotka vievät elintarpeita toisiin maihin, että ei niin paljon ruokaa menisi hukkaan.

Tulee ahdinko, joka näkyy ja kuuluu joka päivä. Verenvuodatusta en anna tulla. Minä annan tämän ahdingon tulla hyvin äkkiä.

Siihen ei ehdi apuun EU eikä YK, koska se tulee Minulta.

Silloin kun tämä tapahtuu, te käytte polvillenne ja alatte huutaa minun puoleeni. Niinä päivinä Minä herätän synnin tunnon ja silloin te heräätte tekemään parannusta Jumalan pilkasta, kaikista haureuksistanne, juoppouksistanne, saatanan palvonnastanne, öisistä orgioistanne, alastomuuksistanne ja hirvittävistä synneistänne.

Minun pitäisi kohta pyytää anteeksi Sodoman ja Gomorran kansalta, jotka Minä hävitin syntielämän tähden, jos en puuttuisi tähän kauheaan elämän menoon. 1. Moos. 19:15-29.

Minä annan mahdollisuuden kääntyä pois pahuudestanne. Sillä Minulle ei ole mieleen jumalattoman kuolema, vaan kun hän kääntyy pois pahuudestaan, niin hän saa elää. Hes. 18:23.

Minä nostan miehiä ja naisia, jotka varustan sellaisilla armolahjoilla ja valtuuksilla, että kaduillakin kulkevia, synnintunnossa olevia ja myös sairaita he julistavat vapaiksi ja terveiksi.

Ne ovat niitä päiviä, jolloin rukoilijoiden rukouksiin vastataan ja korjataan satoa Jumalan valtakuntaan. Monia tunnustekoja ja ihmeitä Minä teen ja osoitan epäuskoisellekin ihmiselle, että on olemassa elävä Jumala, jolle ei ole mikään mahdotonta.

Minä rakastan niin paljon tätä kansaa, että Minä armossani tämän kaiken teen, tutkien jokaisen ihmisen henkilökohtaisesti, tahtooko hän tulla minun tyköni ja pelastua iankaikkiseen elämään.

Minä olen antanut Poikani Jeesuksen kuolemaan, että jokaiselle, joka Häneen uskoo, annetaan Poikani veren kautta synnit anteeksi.

Tämä on Minun sanomani tälle kansalle tulevista päivistä. Herra ei tee mitään ilmoittamatta siitä palvelijoillensa profeetoille.

Muistiin merkinnyt Espoossa 17.11.2007

Tauno W. Rantala

Kommentoi

Hän pitää maailmaamme kädessään

Julkaistu 9 päivää sitten by Keijo

Kun sinä pidät yhtä pientä maitohappobakteerikapseli kädessä niin siinä on miljardeja esim. (1 kapseli sisältää 10 miljardia elävää, kylmäkuivattua Lactobacillus r. GG -maitohappobakteeria.) Kun Jumala pitää näitä miljardeja tähtiä kädessään niin ei se sen kummenpaa ole, sillä Hän on suuri.

Jos tähdet jaettaisi kaikkien ihmisten kanssa siis 8 miljardin, niin jokainen saisi vähintään 2500 miljardia tähteä minimissään. (laskin että galaksissa on 200 miljardia tähteä vaikka arviot on 200-600 miljardia, galakseja on 100 miljardia) joten tutkittavaa riittää jokaiselle.

Hups. Uusimman tiedon mukaan täytynee vielä suurentaa lukuja, kun galakseja ei olekaan vain 100 miljardia, vaan 20 kertaa enemmän jne. (luvut muuttuvat lisätiedon kautta vaan suuremmiksi)

“Mikä Linnunrata on?
Linnunrata on se galaksi, jossa Aurinkokunta ja siten myös Maa sijaitsevat. Linnunrata sisältää 200–600 miljardia tähteä, ja kaikki Maasta nähtävät tähdet kuuluvat juuri Linnunrataan.

Linnunradan englanninkielinen nimi Milky Way tulee maidonvalkeasta nauhasta, joka näkyy taivaalla tähtikirkkaina öinä. Suomen Linnunrata taas viittaa siihen, että lintujen uskottiin syksyisin muuttavan sitä pitkin Lintukotoon.

Linnunrata on tavallinen kierteisgalaksi, ja Maa sijaitsee noin 25 000 valovuoden päässä sen keskuksesta.”

Montako tähteä Linnunradassa on?
Linnunradassa on valtavan paljon tähtiä – ei kuitenkaan tiedetä tarkkaan, kuinka paljon. Nasan arvioiden mukaan galaksissamme on 100–400 miljardia tähteä.

Todennäköisesti suurin osa Linnunradan tähdistä on niin sanottuja punaisia kääpiöitä. Ne ovat kooltaan noin puolet Auringosta ja kirkkaudeltaan paljon himmeämpiä.

Montako planeettaa Linnunradassa on?
Samoin kuin Linnunradan tähtien määrä on myös galaksimme planeettojen tarkka määrä yhä oletusten varassa. Arvellaan kuitenkin, että ylivoimaisesti suurimmalla osalla tähdistä on kiertolaisinaan planeettoja samoin kuin Aurinkokunnassa.

Jos otetaan lähtökohdaksi Aurinkokunnan planeettojen määrä ja kerrotaan se Linnunradan tähtien arvioidulla määrällä, Linnunradassa saattaa olla 800 miljardia – 3,2 biljoonaa planeettaa.

Ok oli miten oli mutta kun lauletaan Hän pitää maailmaamme kädessään
Niin on kysymyksessä aika iso käsi.

Kommentoi

Korona suoja

Julkaistu 12 päivää sitten by Keijo

Hyvä on Herra, turva ahdistuksen päivänä, ja Hän tuntee ne, jotka Häneen luottavat.
(Nah 1:7)

Joka Korkeimman suojassa istuu ja Kaikkivaltiaan varjossa yöpyy, SE SANOO:
“Herra on minun turvani ja linnani, Hän on minun Jumalani, johon minä turvaan”.

Sillä Hän päästää sinut

linnustajan paulasta,

turmiollisesta rutosta.

Sulillansa Hän sinua suojaa, ja sinä saat turvan Hänen siipiensä alla;

Hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus.

ET SINÄ PELKÄÄ

yön kauhuja, et päivällä lentävää nuolta,

et ruttoa,

joka pimeässä kulkee,

et kulkutautia,

joka päiväsydännä häviötä tekee. Vaikka tuhat kaatuisi sinun sivultasi, kymmenen tuhatta oikealta puoleltasi,

ei se sinuun satu.

(Psa 91:1-7)

Kommentoi

Pelon lietsonta Korona viiruksesta

Julkaistu 14 päivää sitten by Keijo

Viranomaisten esittämät arviot (thl 33%) (Merkel 60%-70%) ovat aivan yliammuttuja todellisuuden kanssa, sillä jos thl arvio olisi totta miin silloin Kiinassa pitäisi olla 470 miljoonaa sairastunutta ja Italiassa 20 miljoonaa sairastunutta tai jos Merkelin huippulukema 70%, niin Kiinassa pitäisi olla 980 miljoonaa ja Italiassa 42 miljoonaa, vaikka tosiaiassa puhutaan vain tuhansista tartunnoista näissä maissa.
Joten ymmärrämme kuinka väärin on maalata pirua seinälle.
Jos 1% sairastuisi näissä maissa niin se tarkoittaisi että:

Kiina 1%=14 miljoonaa sairastunutta vaikka niitä on nyt n. 0,1 miljoonaa
Italia 1%=6 miljoonaa sairastunutta vaikka niitä on nyt n. 0,02 miljoonaa

Joten käsittää että on valtavaa pelottelua, ja vastuutonta mediaa.

Kommentoi

Profetia asteroid putoaa valtamereen

Julkaistu 19 päivää sitten by Keijo

Valtava asteroidi lähestymässä maata MTV3 uutiset

Sen on saanut ilmoituksena Jumalalta jo 40 vuotta sitten, josta hän kertoo Sid Rothin ohjelmassa 3.3.2020

Tom Horn on aikaisemminkin puhunut tulevista tapahtumista ja ne on tekstitetty suomeksi, voit ne katsoa linkeistä:

Vieraina Tom Horn ja Sharon Gilbert Jakso 523

Vieraina Tom Horn ja Cris Putnam 1/2 Jakso 376

Vieraina Tom Horn ja Cris Putnam 2/2 Jakso 377

Vieraana Tom Horn Jakso 398

Kommentoi

Vihapuhe?

Julkaistu 19 päivää sitten by Keijo

1Kor 6:9  Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, 
1Kor 6:10  eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa. 

Tässä löytyy “vihapuheita” monta kansanryhmää vastaan, (mutta ei sanota että heitä pitäisi syrjiä vaan, vaan ilmoittaa totuus ja armo heille.)

Siis

Kansanryhmät:
Huorintekijät (haureudenharjoittajat Kreikan pornos)
Epäjumalanpalvelijat
Avionrikkojat (kreikan moichos)
Hekumoitsijat (kreikan malakos käännetty myös pehmiäin 1776)
Miehimykset (homot-lesbot)
Varkaat
Ahneet
Juomarit
Pilkkaajat
Anastajat

Kaikki nämä ryhmät joutuvat helvettiin jos eivät tee parannusta.
Jumala rakastaa syntisiä mutta vihaa syntiä.

Sillä niin on Jumala syntisiä rakastanut että lähetti oman Poikansa kärsimään ja kuolemaan, jotta jokainen syntinen voisi saada synnit anteeksi ja vapautua niistä, eikä hukkuisi helvetin tuliseen järveen.

Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.
(Ilm 20:15)

Mutta Herra vastasi Moosekselle: “Joka on tehnyt syntiä Minua vastaan, sen minä pyyhin pois kirjastani.
(2Mo 32:33)

Jeesus Kristus on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
(Jes 53:5)

Ilman Jeesusta jokainen meistä olisi pyyhitty pois elämän kirjasta.

Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma Hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo Häneen, sitä ei tuomita*, mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
(Joh 3:17-18)

Kommentoi

Jeesus toimii nyt uskovien kautta

Julkaistu 31 päivää sitten by Keijo

Ja samalla kuitenkin taivaassa, koska Hän on Jumalan poika. Hän asuu jokaisessa uskovaisessa. (Joh 3:13)  Ei kukaan ole noussut ylös taivaaseen, paitsi hän, joka taivaasta tuli alas, Ihmisen Poika, joka on taivaassa.

Jeesus sanoi:
(Joh 14:10)  Etkö usko, että minä olen Isässä, ja että Isä on minussa? Niitä sanoja, jotka minä teille puhun, minä en puhu itsestäni; ja Isä, joka minussa asuu, tekee teot, jotka ovat hänen.
(Joh 14:11)  Uskokaa minua, että minä olen Isässä, ja että Isä on minussa; mutta jos ette, niin uskokaa itse tekojen tähden.
(Joh 14:12)  Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö,
(Joh 14:13)  ja mitä hyvänsä te anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa.
(Joh 14:14)  Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen.

myös hän on tekevä niitä tekoja, joita Minä teen

Jeesus antoi opetuslapsille esimerkin kuinka he voivat toimia samalla tavalla:

Jeesus sanoi sadanpäämiehelle: “Mene. Niinkuin sinä uskot, niin sinulle tapahtukoon.” Ja palvelija parani sillä hetkellä.”

- hän sanoi halvatulle – “nouse, ota vuoteesi ja mene kotiisi.
Jeesus sanoi heille: “Uskotteko, että minä voin sen tehdä?” He sanoivat hänelle: “Uskomme, Herra”.
Silloin hän kosketti heidän silmiänsä ja sanoi: “Tapahtukoon teille uskonne mukaan”.

Hän sanoi miehelle: “Ojenna kätesi!“ Ja hän ojensi; ja se tuli entiselleen, terveeksi niinkuin toinenkin.

Jeesus nuhteli riivaajaa, ja se lähti pojasta

Minä sanon sinulle: nouse, ota vuoteesi ja mene kotiisi

Hän pani kätensä heidän itsekunkin päälle ja paransi heidät.

Jeesus ei rukoillut sairasten puolesta, vaan Hän paransi sairaat.

Niin meidänkin kuuluisi tehdä, vaikka emmehän me paranna, vaan Jeesus Kristus meidän huultemme ja kätemme kautta. “Kristus teissä”

Kommentoi

Ilmaston muutos

Julkaistu 35 päivää sitten by Keijo

19.12.2008 The Coming Perfect Storm John profetoi mm. suihkuvirtausten vaikutuksista, jotka vaikuttavat ilmastoon. On hyvin selvää että etelästä puhaltaa lämmin tuuli ja pohjoisesta kylmä tuuli, ja jos golfvirta muuttuu niin pohjoismaista tulee aika kylmiä. (toivottavasti niin ei tapahdu) Kuitenkin olemme hyvin lähellä Israelin ja Iranin välistä konfliktia josta John myös profetoi

(uusin tietokoneen joten oli vähän aikaa kirjautuminen hukassa ja siksi kirjoittelu blogiin viivästyi)

Kommentoi [1]

Ilmastoasiat kuuluvat koko maailmalle

Julkaistu 55 päivää sitten by Keijo

Snl 28:16 Vähätaitoinen “hallitus” runsaasti kiskoo, mutta väärän voiton vihaaja saa elää kauan.

Snl 29:4 Oikeudella “hallitus” pitää maan pystyssä, mutta verojen kiskoja sen hävittää.

Snl 28:15 Kuin muriseva leijona ja ahnas karhu on kurjan kansan jumalaton “hallitus”.

Kommentoi

Todella ihmeellinen parantuminen

Julkaistu 62 päivää sitten by Keijo

Olin itse kuuntelemassa aikoinaan tätä sisarta, mutta näyttää jääneen unohduksiin, tämä todella hyvä todistus, joka on puhuttu espanjaksi ja tekstittetty suomeksi.
Todellinen helmi kaiken keskellä katso tästä Haastattelussa
Natividad Vargas-Cuba de Salas elämä on ollut käänteitä täynnä, joista hurjimmat saivat alkunsa raskaudesta. Ollessaan kahdeksannella kuulla raskaana lapsi hänen sisällään lakkasi äkillisesti liikkumasta. Lääkärit eivät tajunneet ajoissa, että lapsi oli kuollut hänen kohtuunsa. Niinpä synnyttämisen aikana leikkauspöytä oli jäädä Sisar Natividadin viimeiseksi leposijakseen.

- Minä kirjaimellisesti kuolin, Vargas-Cuba de Salas kertoo. Silti tänään on elävien kirjoissa ja kertoo meille tarinansa.

Kommentoi

Päivän Sana

Minä sanoin: "Herra, ole minulle armollinen, paranna minun sieluni, sillä minä olen tehnyt syntiä Sinua vastaan."

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta