100% Puhdas on hyvä uutinen

Julkaistu 3 päivää sitten by Keijo

Taivaaseen kelpaa vain 100% puhdas ja vanhurskaus ihminen.
Ja se on mahdollista vain Jeesuksen Kristuksen kautta.
Sillä Jumala on ilmoittanut meille Sanansa kautta että:

Niin tulkaa, käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra. Vaikka teidän syntinne ovat veriruskeat, tulevat ne lumivalkeiksi; vaikka ne ovat purppuranpunaiset, tulevat ne villanvalkoisiksi.
(Jes 1:18)

Hän pelasti meidät, ei vanhurskaudessa tekemiemme tekojen ansiosta, vaan laupeutensa mukaan uudestisyntymisen peson ja Pyhän Hengen uudistuksen kautta,
jonka Hengen Hän runsaasti vuodatti meihin meidän Vapahtajamme Jeesuksen Kristuksen kautta, että me vanhurskautettuina Hänen armonsa kautta tulisimme iankaikkisen elämän perillisiksi toivon mukaan.(Tit 3:5-7)

Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahjaette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.
(Eph 2:8-9)

…Koska tiedämme, ettei ihminen tule vanhurskaaksi lain teoista, vaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen, niin olemme mekin uskoneet Kristukseen Jeesukseen tullaksemme vanhurskaiksi uskosta Kristukseen eikä lain teoista, koska ei mikään liha tule vanhurskaaksi lain teoista.
(Gal 2:16)

Kommentoi

Yli 150.000 rakettia ammuttaisi Suomeen

Julkaistu 13 päivää sitten by Keijo

Nimittäin reilu kuukauden aikana on Hamas ampunut 10.000 rakettia/ohjusta Israeliin 22.000 km2 alueelle. Mikä tarkoittaa että suhteutettuna Suomen 338.000 km2 aluelle ammuttaisi yli 150.000 rakettia/ohjusta. Niin olisiko Suomi hiljaa? Kyllä maailma on sokea.

Suomen pinta-ala on 338 432 km², johon kuuluvat Suomen maa- ja sisävesialueet.
Israelin valtion pinta-ala on 22145 km² (noin entisen Turun ja Porin läänin kokoinen)..

Kommentoi

Jim Woodford taivaskokemus

Julkaistu 24 päivää sitten by Keijo

Hän oli aivokuollut 11 mahtavaa tuntia. Hänet pelastettiin helvetistä ja näytettiin hänen elämän kirja taivaassa. Jim oli häpeissään, mutta Jeesus hymyili ja lähetti hänet takaisin.
Myös hän parani vaikeasta ja hyvin kivuliaasta Guillain-Barré GBO GBS polyradikuliitti monihermojuuritulehduksesta hetkessä
Katso tästä

Kommentoi

Miksi rukoillaan jakojen kasvamisen puolesta

Julkaistu 25 päivää sitten by Keijo

Jyväskylän yliopisto mittasi, joskus 1980 luvulla suomalaisten huippu urheilijoiden jalkojen pituuserot, parempien tulosten saavuttamiseksi. Ja, kaikillahan heistä oli eriasteisia pituuseroja, jotka vaikuttivat mm. ponnistustilanteissa juoksuun, keihäänheittoon, kolmiloikkaan, korkeus / pituushyppyyn, kuulantyöntöön. Heille laitettiin kaikkiin lyhyemmän jalan kenkiin, joko pelkkä korotuspohjallinen ja tarvittaessa myöskin kantalapun korotus.

Sitten aikanaan Moskovan MM-kisoissa saavutetun mitalisaaliin kunnialla ylpeili myöskin yliopisto. Kisojen jälkeen he ottivat lehti-ilmoitusotoksella 5000 henkilöä, joilta löytyi eriasteisia jalkojen pituusroja 66 %:lla, joka on henkilöinä 3300. Otoksen perusteella syntyi päättely, että ainakin yksi – kolmesta suomalaisesta kävelee erimittaisin jaloin, joista kehkeytynee monenlaisia liikunta ja tukielinkipuja, aina hartia ja niska-alueille asti. Maratoonareilla ja sotilailla silloin – tällöin ilmenevä sääriluun murtuma (“marssimurtuma”) aiheutuu usein myös edelläsanotusta. Lisäksi monilla on myöskin onnettomuusperäisiä jalkojen pituuseroja, joihin ortopeditkään eivät pysty juurikaan vaikuttamaan, koska pidemmän jalan lyhentämisiin ei hevin lähdetä. Mutta, ei hätää, sillä jumalallinen huolenpito ulottuu osin tällekin paljolti työkyvyttömyyteen johtaneelle alueelle. Sillä maassamme on monia, niin pappeja, kuin maallikoitakin, joilla on rukouksen kautta, Pyhän Hengen antama armolahja, jalkojen pituuseron poistamiseksi, yli 38 vuotisen kokemukseni pohjalta lyhempi jalka pitenee 99,9 %:lla ja 40 %:lla iskias jää pois, ja 10 %:lla tasamittaisista kasvaa molemmat jalat. Kaikissa jalankasvuissa henkilö pidentyy ja luukasvuprosesseissa painokin nousee. Helsingin yliopisto on tutkinut tätä jalkojen kasvua tyhjästä sekunneissa, joka vaatisi energiaa niin paljon, ettei kaikkien maamme ydinvoimalaitosten yhteistuottokaan riittäisi samanlaisen massan tuotantoon, siinä ajassa. Tutkinnan laskentakaava: massa kertaa valon nopeus potenssiin kaksi.

Kun Lohjalainen pappi Jussi Brummer rukoili olympiajoukkueemme ylilääkäri Sakari Oravallekin mainittua armolahjaa, niin hän kuuli tiedon sanojen armolahjan kautta (aivo kuulemana): “Sakari Oravan armolahjan kautta Suomi saa kultamitalin”, jonka tiedon hän välitti saman tien kuulijoille. Sitten muutaman vuoden kuluttua alkoi Söulin MM-kisat, joissa keihäsmiehemme Tapio Korjus kaatui toiseksiviimeisellä heitollaan. Toimittajat kuvasivat koko maailmalle, ettei Korjus kykene enää heittämään viimeistään. Huoltomiehiä odotellessa paikalle ehtikin ensin Sakari Orava, tutkien maassa makaavaa Korjusta, todeten ettei hän voisi tehdä mitään, sillä lantio oli vinoutunut. Samalla hän muisti, että Yläkerrassa onkin joku, joka on luvannut jotain. Orava tarttui Korjuksen jalkateriin molemmin käsin ja samassa Korjuksen lyhyemmäksi käynyt jalka kasvoi, lantion myöskin oietessa. Orava ojensi kätensä auttaen Korjuksen jaloilleen, samalla hän huomasi olevansa jälleen heittokunnossa ja sieltähän se luvattu ja odotettu kultamitali irtosi.

Tämä oli aikoinaan lehdessä, Jussi Brummer on jo taivaissa, Jussille välitti tämän armolahjan Arthur Mûller olisko ollut 1983 kun tapasin Jussin, hän kertoi kasvattaneensa 40.000 suomalaisen jalat. (siis ei hän, vaan Kristus hänessä)

Kommentoi

Armon luonto-The Nature Of Grace

Julkaistu 26 päivää sitten by Keijo

Nuorelle kristitylle, joka valitti epäonnistumisiaan ja hengellisen kasvun puutetta ja ihmetteli, kuinka Jumala voisi rakastaa häntä, kypsempi uskova vastasi olennaisesti seuraavasti:

Read on... · Kommentoi

Tosi hyvä elokuva.

Julkaistu 31 päivää sitten by Keijo

Tätä suosittelen sydämen pohjasta, olet siunattu.

Kommentoi

Ajankohtaista Profeetallista sanaa, mitä on tulossa nyt ja ensi vuonna

Julkaistu 42 päivää sitten by Keijo

Luotettava profeetta Tony Arayomi Tekstityksen saat myös suomeksi tietokoneella, mutta ei puhelimella.

Leijona ärjyy: kuka ei pelkäisi? Herra, Herra puhuu: kuka ei ennustaisi? (Amos 3:8)

Kommentoi

Israelin sota oli ennustettu vuosia sitten

Julkaistu 46 päivää sitten by Keijo

Huomasin että olin laittanut tammikuun ensimmäsenä päivänä artikkelin 2023 Israel sotaan 5.10 2023? koska se on nyt ajankohtainen kopioin sen tähän:

“Rabbi Kaduri joka kuoli 2006 118 vuotiaana ja joka oli jättänyt jälkeensä messiaan Jeshuan nimen joka avattiin vuosi hänen kuolemansa jälkeen. ( Carl Gallups kirja “Rabbi Kenraali Messias” ) kirjasta saa käsityksen että voidaan olettaa Israeliin hyökättävän Hoshana Rabbana, sukkot juhlan seitsemäntenä päivänä.

Sukkot 2023. Alkaa illalla: perjantai, 29. syyskuuta Päättyy illalla: perjantai, 6. lokakuuta

Hoshana Rabbah 2023. Alkaa illalla: torstai, 5. lokakuuta Päättyy illalla: perjantai, 6. lokakuuta

Tapahtuuko sota siitä en tiedä MUTTA NYT TIEDÄN

Kommentoi

Kuinka rakkaus kasvaa

Julkaistu 51 päivää sitten by Keijo

(KUINKA AVIOLIITTO KESTAA JA RAKKAUS KASVAA)
Lainaus:
Anna minun havainnollistaa miten rakkauden hedelmä voi kasvaa, kehittyä ja kasvaa. Olen ollut naimisissa yli 50 vuotta. Kun menin naimisiin vaimoni kanssa yli 50 vuotta sitten, luulin etten voisi rakastaa häntä enempää kuin silloin. Mutta nyt, 50, outoa vuotta myöhemmin, tuntuu siltä, että tuskin rakastin häntä silloin, koska rakastan häntä nyt niin paljon enemmän.
Kun vaimoni ja minä menimme naimisiin, lupasimme toisillemme, että olisimme aina rakastavaisia.
Ja tiedätkö, että olemme yhä tänään! Olemme esimerkiksi tehneet näiden vuosien ajan käytännöksi, että joka aterialla rukouksen jälkeen suutelemme toisiamme. Harjoittelemme rakkauden asennetta.
Harjoiteltu rakkaus tuo suuria palkintoja. Rakkaus asettaa aina toisen ihmisen etusijalle. Nyt en ole täydellinen, mutta olen aina yrittänyt laittaa vaimoni etusijalle. Kaikkien näiden vuosien ajan olen yrittänyt tehdä sitä, mikä häntä miellyttää.
Esimerkiksi kotona kokkaan aina aamupalaa. Olen tehnyt niin yli 50 vuoden avioliittomme aikana. Ja kun teen aamupalaa, annan vaimolleni aina parhaan munan, parhaan pekonin palan ja parhaan paahtoleivän, koska niin rakkaus tekisi.
Luonnollista rakkautta? – Ei, ei! Liha sanoisi: “Haluan parhaan palan pekonia! Haluan parasta kaikesta! Haluan oikeuteni ja oman tieni! “
Mutta kieltäydyn antamasta lihani hallita minua. Se olisi väärin ajatella, enkä anna väärän ajattelun dominoida itseäni. Annoin Jumalan rakkauden hallita itseäni.
No, koska Jumalan rakkaus on vuodatettu sydämessämme ulkomaille, niin meidän täytyy antaa sydämen hallita meitä, ei päätämme, ei luonnollista ajatteluamme.
Mutta mitä vähemmän puhutte rakkaudestanne toisianne kohtaan ja kommunikoitte siitä toisillenne, sitä kauemmaksi toisistanne kasvaa. Lopulta voi kasvaa niin kauas toisistaan, että huomaat ihmetteleväsi, miksi menit naimisiin hänen kanssaan alun perin.
Se on ehdottomasti totuus! Sama pätee henkisesti. Mitä vähemmän puhut Jumalasta ja mitä vähemmän luet Raamattua tai tunnustat rakastavasi Jumalaa, sitä enemmän ystävyys Jumalan kanssa tavallaan vähenee ja hapantuu.
Jonkin ajan kuluttua on melkein kuin ei tietäisi, pelastuuko vai ei!
Mutta mitä enemmän tunnustat kuinka paljon rakastat Jumalaa ja Hänen sanaansa, sitä enemmän rakkautesi Häntä kohtaan kasvaa ja kehittyy. Ja Jeesuksesta tulee todellisempi sinulle.
Ruoki siis jatkuvasti sielussasi olevaa rakkausluontoa käyttämällä jumalaista rakkautta. Jos sitä jatkuvasti harjoittaa, se kasvaa ja kehittyy.
Rakkauden hedelmä kasvaa, kehittyy ja lisääntyy! Jumalan rakkaus lisääntyy tunnustamalla sen ja toimimalla rakkautesi mukaan. Rakkaus paljastuu sanoilla ja teoilla. Toimi Jumalan rakkauden mukaisesti ja katso rakkautesi kasvamista ja lisääntymistä.
Luojan kiitos, voimme kasvaa rakkaudessa, koska hedelmät kasvavat. Mutta mieti tätä. Jumalan rakkaus ei toimi meille, ellemme toteuta sitä. Rakkaus ei kasva ja kehity ellemme harjoittele sitä. Joten jokaisen meistä on huolehdittava siitä, että rakkautemme kehittyy sitä käyttämällä.
Raamattu sanoi: “Täydellinen rakkaus karkottaa pelon” (1 Joh. 4:18). Nyt en tiedä onko kukaan meistä vielä koskaan päässyt paikkaan jossa olemme täydellisiä rakkaudessa, mutta luojan kiitos, voimme kasvaa ja kehittyä rakkaudessa! Luojan kiitos, voimme olla täydellisiä tai kypsiä rakkaudessa.
Se ei tarkoita, että meistä tulisi täydellisiä tässä elämässä. Eikä se tarkoita, että meistä tulisi täydellisiä, koska Jumala on täydellinen. Mutta se tarkoittaa, että voimme kypsyä Jumalan rakkaudessa. Ja rakkauden hedelmän pitäisi ainakin alkaa nupulle elämässämme!
Rakkauden hedelmän kypsymiseen voi mennä aikaa. Emme ehkä vielä näe täysikasvuisia kypsiä hedelmiä, mutta ainakin näemme nuppuja alkavan ilmestyä, ja tiedämme rakkautemme kasvaa ja kehittyy.” – Kenneth E Hagin

Kommentoi

Useita kuolleita Herättänyt Apostoli

Julkaistu 52 päivää sitten by Keijo

Katso nämä suosittelen koko sydämestäni. KJT

David Hogan
Video Helsinki 16.10.2016 klo:16:00

Video Salo 09.09.2013

Video Helsinki 11.09.2013

Kommentoi

Päivän Sana

Ja astuessaan maihin Jeesus näki paljon kansaa, ja Hänen kävi heitä sääliksi, ja Hän paransi heidän sairaansa.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta