Taivaat julistaa Jumalan kunniaa

Julkaistu 15 08 2019 - 15:24 by Keijo

Psa 19 Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa Hänen kättensä tekoja. Psa 136:5 Häntä, joka on taidolla tehnyt taivaat

“Linnunrata on se galaksi, jossa Aurinkokunta ja siten myös Maa sijaitsevat. Linnunrata sisältää 200–600 miljardia tähteä, ja kaikki Maasta nähtävät tähdet kuuluvat juuri Linnunrataan.” Tieteen kuvalehti

“Hubble Space Telescope -sivustolla kerrotaan, että aiemmin maailmankaikkeudessa arveltiin olevan 100 – 200 miljardia galaksia. Nyt arvioita joudutaan säätämään ainakin kymmenen kertaa suuremmaksi.

Tutkijat käyttivät mm. Hubblen ottamia kuvia syvästä avaruudesta ja käyttivät laskennassa uusia matemaattisia malleja tehdäkseen johtopäätöksiä sellaisista galakseista, joita nykyiset teleskoopit eivät vielä kykene havainnoimaan.

Tutkijoiden saamat tulokset osoittivat, että 90 prosenttia galakseista on liian himmeitä ja liian kaukana, jotta niitä voitaisiin vielä havaita.”

Job 26:14 Katso, nämä ovat ainoastaan Hänen tekojensa äärten häämötystä, ja kuinka hiljainen onkaan kuiskaus, jonka Hänestä kuulemme! Mutta kuka käsittää Hänen väkevyytensä jylinän?”

Psa 115:16 Taivas on Herran taivas, mutta maan Hän on antanut ihmisten lapsille.

Jes_65:17 Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan.

Kommentoi

Päivän Sana

Hän paransi monta, jonka tähden kaikki, joilla oli vaivoja, tunkeutuivat Hänen päälleen koskettaaksensa Häntä.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta