Usko että jokainen voi parantua kokouksessa

Julkaistu 15 10 2019 - 16:28 by Keijo

Miten voi sanoa näin.

Raamatussa kerrotaan Jeesuksen tulevan hakemaan Häneen uskovia sillä tavalla ,että ihmiset eri puolilla maailmaa, samaan aikaan huomaavat ruumiinsa muuttuvan silmänräpäyksessä elinvoimaiseksi ja täydellisesti terveeksi, nousten ylös Herraa vastaan yläilmoihin, eikä mikään demooni tai toisten epäusko ei voi estää tätä tapahtumasta.

Tämä totuus tuo uskon siihen, että jos Jumala muuttaa, silmänräpäyksessä sadat miljoonat ihmiset tulevaisuudessa, niin eikö sama Jumala voi myös muutaman kymmenen, sadan tai tuhannen kokouksissa kohdata aivan jokaista.
Unohda paholaisten valheet ja epäuskoisten puheet, Jumala on AINA sama.

Tässä on raamatunkohdat jotka kertovat asiasta:

Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen. (1 Kirje korinttilaisille 15:51-53)

Sillä itse Herra on tuleva alas taivaasta käskyhuudon, ylienkelin äänen ja Jumalan pasunan kuuluessa, ja Kristuksessa kuolleet nousevat ylös ensin; sitten meidät, jotka olemme elossa, jotka olemme jääneet tänne, temmataan yhdessä heidän kanssaan pilvissä Herraa vastaan yläilmoihin; ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. Niin lohduttakaa siis toisianne näillä sanoilla.
(1 Kirje tessalonikalaisille 4:16-18)

Uskoisin tämän tapahtuvan lähitulevaisuudessa, vuosien sisällä, ei vuosikymmenien.

Kommentoi

Päivän Sana

Minä olen nähnyt hänen tiensä, mutta Minä parannan hänet ja johdatan häntä ja annan jälleen lohdutuksen

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta