Mitä Ruotsissa pitää muuttua

Julkaistu 24 10 2019 - 18:28 by Keijo

Jotta kansalaiset olisivat turvassa.

Lainsäädäntö ja esivallan kunnioitus/pelko

Srn 8:11 Milloin pahan teon tuomio ei tule pian, saavat ihmislapset rohkeutta tehdä pahaa

Rom 13:1 Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat.
Rom 13:2 Sentähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion.
Rom 13:3 Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen;
Rom 13:4 sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee.
Rom 13:5 Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden.
Rom 13:6 Sentähdenhän te verojakin maksatte. Sillä he ovat Jumalan palvelusmiehiä, ahkeroiden virassansa juuri sitä varten.
Rom 13:7 Antakaa kaikille, mitä annettava on: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia.

1Ti 1:8 Mutta me tiedämme, että laki on hyvä, kun sitä lain mukaisesti käytetään
1Ti 1:9 ja tiedetään, että lakia ei ole pantu vanhurskaalle, vaan laittomille ja niskoitteleville, jumalattomille ja syntisille, epähurskaille ja epäpyhille, isänsä tappajille ja äitinsä tappajille, murhamiehille,
1Ti 1:10 haureellisille, miehimyksille, ihmiskauppiaille, valhettelijoille, valapattoisille ja kaikelle muulle, mikä on tervettä oppia vastaan –

Nämän (haureellisille, miehimyksille)eivät nykyään ole laittomuutta ihmisten silmissä, mutta Jumalan Sana ei ole muuttunut.

Ehdottaisin Ruotsalaisille että jos joku ei kunnioita lakia niin karkoitukseen/tai vankilaan. Esivaltaa pitää kunnioittaa vaikka olisi ugabuga maasta tullut.

Kommentoi

  1. On myös toinen tapa, joka ei tule lain vaatimuksena. Vaan Jumalan Rakkauden osoittamana, elämän muutoksen kautta. Tämä mahdollisuus on nyt avautunut Ruotsissa myös maahanmuuttajille, niinkuin se on avautunut Ruotsin kansalaisille, ja eritoteen Ruotsin nuorille, myös maahanmuuttaja nuorille. Nimittäin Jumala on puuttunut Ruotsin pahoinvointiin Herätyksen Hengen Armolla entisen pahoinvoivan huumerikollis/räppärin Sebastian Staksetin välityksen kautta. Jumala puuttui Sebastianin elämään ja nosti hänet alamailman rikollisesta elämästä Rakkauden ja Armon Airueeksi, Herätyksen Hengen Airueeksi Ruotsissa. Sebastian koki täydellisen vapauden demoni/riivaaja henkien sitomasta elämästä noin vajaa kolme vuotta sitten. Nyt hän Jumalan Armosta Pyhän Hengen vaikutuksesta on saanut johdattaa satoja nuoria, myös maahanmuuttajia Jeesukselle. Suosittelen Sebastian Staksetin kirjaa Vain Valo Voittaa pimeyden luettavaksi. Tuossa kirjassa kerrotaan kuinka Jumala käänsi pahan, Seppen entisen elämän, nyt palvelemaan Jumalan hyvää tarkoitusta varten. Tämän alkaneen herätyksen kautta Jumala tulee kääntämään monien maahanmuuttajien elämän Kristukselle.

    — Aimo Piippola · 26 10 2019 - 18:17 · #

Päivän Sana

Minä olen nähnyt hänen tiensä, mutta Minä parannan hänet ja johdatan häntä ja annan jälleen lohdutuksen

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta