Ilmaston muutos

Julkaistu 14 tuntia sitten by Keijo

19.12.2008 The Coming Perfect Storm John profetoi mm. suihkuvirtausten vaikutuksista, joista sitten on väännetty tämä ilmastonmuutos, vaikka on hyvin selvää että etelästä puhaltaa lämmin tuuli ja pohjoisesta kylmä tuuli, ja jos golfvirta muuttuu niin pohjoismaista tulee aika kylmiä. (toivottavasti niin ei tapahdu) Kuitenkin olemme hyvin lähellä Israelin ja Iranin välistä konfliktia josta John myös profetoi

(uusin tietokoneen joten oli vähän aikaa kirjautuminen hukassa ja siksi kirjoittelu blogiin viivästyi)

Kommentoi

Ilmastoasiat kuuluvat koko maailmalle

Julkaistu 21 päivää sitten by Keijo

Snl 28:16 Vähätaitoinen “hallitus” runsaasti kiskoo, mutta väärän voiton vihaaja saa elää kauan.

Snl 29:4 Oikeudella “hallitus” pitää maan pystyssä, mutta verojen kiskoja sen hävittää.

Snl 28:15 Kuin muriseva leijona ja ahnas karhu on kurjan kansan jumalaton “hallitus”.

Kommentoi

Todella ihmeellinen parantuminen

Julkaistu 28 päivää sitten by Keijo

Olin itse kuuntelemassa aikoinaan tätä sisarta, mutta näyttää jääneen unohduksiin, tämä todella hyvä todistus, joka on puhuttu espanjaksi ja tekstittetty suomeksi.
Todellinen helmi kaiken keskellä katso tästä Haastattelussa
Natividad Vargas-Cuba de Salas elämä on ollut käänteitä täynnä, joista hurjimmat saivat alkunsa raskaudesta. Ollessaan kahdeksannella kuulla raskaana lapsi hänen sisällään lakkasi äkillisesti liikkumasta. Lääkärit eivät tajunneet ajoissa, että lapsi oli kuollut hänen kohtuunsa. Niinpä synnyttämisen aikana leikkauspöytä oli jäädä Sisar Natividadin viimeiseksi leposijakseen.

- Minä kirjaimellisesti kuolin, Vargas-Cuba de Salas kertoo. Silti tänään on elävien kirjoissa ja kertoo meille tarinansa.

Kommentoi

Kylkiluiden parantuminen, Bevington

Julkaistu 35 päivää sitten by Keijo

Kirjasta Uskon ja rukouksen voimalla sivut 116-128 Niin vaikuttava kertomus että tulee mieleen Jeesuksen sanat: “kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?” Luukas 18:8

Toisena päivänä huoneistoon muuttamisen jälkeen olin puhdistamassa kaminantorvia. Seisoin kangaspäällysteisellä tuolilla, ja koskaen tahtonut liata kangasta, seisoin istuimen reunoilla.
Juuri kun olin hankaamassa torvea ja kurottauduin niinkorkealle kuin mahdollista, kadotin tasapainoni ja kaaduin. Löin kylkeni tuoliin, niin että tuoli meni palasiksi.
Töytäys oli hiin voimakas, että pyörryin enkä tiedä, kuinka kauan makasin pyörtyneenä, mutta varmaankin kotvasen aikaa, ja kun tulin tajuihini, pyöri kaikki ympärilläni hirvittävää vauhtia. Minä koetin nousta ylös, mutta en voinut, vaan vaivuin takaisin lattialle, mihin jäin makaamaan. Koetin rukoilla, mutta tunsin itseni niin väsyneeksi, että tuskin jaksoin.

Read on... · Kommentoi

ENSIMMÄINEN OIVALLUS JUMALALLISESTA PARANEMISESTA

Julkaistu 37 päivää sitten by Keijo

Ompas erikoinen parantuminen 100 vuoden takaa, no nythän meillä on paljon enemmän “valoa ja tietoa”, mutta kannattaa lukea tämä 3 luku Kirjasta Uskon ja rukouksen voimalla. ENSIMMÄINEN OIVALLUS JUMALALLISESTA PARANEMISESTA. EVANKELISTANTYÖ Kerran matkustin, kokoukseen Hamiltoniin, Ohioon, ja kuten tavallista, otin mukaani lääkelaatikkoni, joka sisälsi lääkepulloja, pillerirasian ja kaksi laastaria. Se oli minun tavallinen varustukseni, ja olen usein tuuminut, että tuohon aikaan varasin matkalaukussani enemmän tilaa lääkkeille kuin Raamatulleni ja kirjoille. Minulle osoitettiin viihtyisä huone vieraanvaraisessa kodissa, ja sijoitin lääkevarastoni uuninkulmalle pitääk seni ne käsillä; minä nimittäin otin lääkkeitä joka aamu. Tässä kodissa oli useita rakastettavia ja herttaisia lapsia, niiden joukossa kolmivuotias tyttö. Hän tuli luokseni huoneeseen ja tietenkin näki lääkevaraston uunilla. Se oli hänelle jotakin uutta, sillä hänen vanhempansa eivät koskaan käyttäneet lääkkeitä. Pikku tyttö kääntyi äkisti ja juoksi keittiöön. 46

Read on... · Kommentoi

Kuinka Jumala nosti minut kuolinvuoteelta

Julkaistu 43 päivää sitten by Keijo

Tämän todistuksen kautta jokainen voi pelastua ja parantua

Kuinka Jumala nosti minut kuolinvuoteelta
saarnaamaan evankeliumia. K.E.Hagin

Read on... · Kommentoi

Vanhurskaus

Julkaistu 48 päivää sitten by Keijo

Hyvin paljon sekoitetaan Uutta ja vanhaa testamenttia.
Vaikka uusi liitto joka kuuluu kaikille ihmisille, perustuu ennenkaikkea Jeesukseen Kristukseen.
Ei ihme että Apostoli Paavali voimakkaasti sanoi asiasta:

Gal 5:12 Kunpa aivan silpoisivat itsensä, nuo teidän kiihoittajanne!

Gal 1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

Paavali sai lahjavanhurskaus tiedon suoraan Jumalalta, siksi hän saattoi tyrmätä vaikka enkelien sanat. Ja näin hän opetti meille:

Gal 2:16 mutta tiedämme, ettei ihminen tule vanhurskaaksi lain teoista, vaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen, niin olemme mekin uskoneet Kristukseen Jeesukseen tullaksemme vanhurskaiksi uskosta Kristukseen eikä lain teoista, koska ei mikään liha tule vanhurskaaksi lain teoista.

Room 3:23-24 Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa,

Efe 2:8 Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahja

Vain muutama esimerkki, joita uusi testamentti tulvii, siksi on paljon tärkeämpää lukea Uutta testamenttia, että saa selkeän kuvan uudesta liitosta, jossa me olemme nyt, ja alleviivaan sanan nyt

Rom 5:8-9 Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.
Paljoa ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautetut hänen veressään, pelastumme hänen kauttansa vihasta.

Rom 5:1 Koska me siis olemme uskosta vanhurskaiksi tulleet, niin meillä on rauha Jumalan kanssa meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta

Kielikuvat viittaavat Jeesuksen Kristuksen kärsimyksiin, kun Häntä ristillä, Golgatalla, rangaistiin meidän syntiemme tähden, niin ettei meitä enää rangaista jos uskomme Häneen.

Niinkuin eräs mies kysyi Apostoleilta, että mitä Hänen pitäisi tehdä että hän pelastuisi, niin Apostolit vastasivat hänelle näin: “Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut
Apostolien teot luku 16

Kommentoi

Uusi vuosi lähestyy

Julkaistu 59 päivää sitten by Keijo

Teemana uudelle vuodella ovat rukousvastausten ilmituleminen.
Leskivaimon esimerkin mukaan.

Ja Hän puhui heille vertauksen siitä, että heidän tuli aina rukoilla eikä väsyä.
(Luk 18:1)

Hän sanoi: “Eräässä kaupungissa oli tuomari, joka ei peljännyt Jumalaa eikä hävennyt ihmisiä.
(Luk 18:2)

Ja siinä kaupungissa oli leskivaimo, joka vähän väliä tuli hänen luoksensa ja sanoi: ‘Auta minut oikeuteeni riitapuoltani vastaan’.
(Luk 18:3)

Mutta pitkään aikaan hän ei tahtonut. Vaan sitten hän sanoi mielessään: ‘Vaikka en pelkää Jumalaa enkä häpeä ihmisiä,
(Luk 18:4)

niin kuitenkin, koska tämä leski tuottaa minulle vaivaa, minä autan hänet oikeuteensa, ettei hän lopulta tulisi ja kävisi minun silmilleni’.”
(Luk 18:5)

Niin Herra sanoi: “Kuulkaa, mitä tuo väärä tuomari sanoo!
(Luk 18:6)

Eikö sitten Jumala toimittaisi oikeutta valituillensa, jotka häntä yötä päivää avuksi huutavat, ja viivyttäisikö hän heiltä apuansa?
(Luk 18:7)

Minä sanon teille: hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?”
(Luk 18:8)

Kommentoi

Mielenkiintoinen profetia

Julkaistu 74 päivää sitten by Keijo

Jitzhak Kadurin profetia kahdesta vaalista ja kahdesta Benistä
Juutalainen v. 2006 108-vuotiaana kuollut rabbi Jitzhak Kaduri sai profetian, että Messiaan tulo olisi lähenemässä, kun Israelissa olisi vuoden aikana kahdet vaalit ja kaksi Beniä hakisi pääministeriksi.
Näin kävi tänä vuonna 2019. Israelissa on ollut kahdet vaalit ja keksi Beniä eli Benjamin Netanyahu ja Benny Gantz ovat yrittäneet muodostaa hallitusta. Messiaan tulo on lähellä.
Lähde Jouko Pihon profetiat 5

Yle Uutinen 12.12.2019 asiaan liittyen

Kommentoi

Suomi tökkäsi Jumalan silmäterää

Julkaistu 83 päivää sitten by Keijo

Voit katsoa sen tästä uutisesta 2.12.2019

Häpeän tökkääjää ja tökkäyksen välittäjää, tästä ei hyvää seuraa.

Päivitys klo 23:45
Oikeastaan ei suomi tökännyt, vaan suomen hallitus, joten hallitus saa kantaa seuraukset ja näköjään sai jo. Toivottavasti uusi hallitus peruu asian.

Kommentoi

Päivän Sana

Herra, minun Jumalani, sinua minä huusin, ja Sinä paransit minut.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta