ME muutumme

Julkaistu 1 päivä sitten by Keijo

Tämä on suuri ihme tulevaisuudessa.
Siis me jotka uskomme Jeesukseen, muutumme samaan aikaan silmäräpäyksessä 100% terveiksi ja nuorekkaan elinvoimaisiksi joka puolella maailmaa.
Me jotka olemme elossa nyt, niin meidän ei tarvitse kokea fyysistä kuolemaa, jos elämme täällä vielä vähän aikaan, sillä muutaman vuoden sisällä tulee tapahtumaan tämä valtava asia kaikkialla maailmassa. Se tieto tuo myös uskoa tähän hetkeen, kun tiedämme että mikään henkivalta tai epäuskoiset ihmiset eivät voi millään estää sitä että meidän ruumiimme muutetaan hetkessä katoamattomaksi ruumiiksi, siis Jumalan Henki tekee sen ympäri maailmaa samalla sekunnilla, Hän on rajoittamaton kaikkivaltias.
Sitä kutsutaan tempaukseksi, mutta tästä myös ymmärrämme että Pyhä Henki voi tänä päivänäkin koskettaa meidän kehoamme voimallansa, sillä Hän on rajoittamaton.
Se tapahtuu uskon, Herran Jeesuksen Kristuksen kautta. Rukoile siis niidenkin puolesta jotka ovat toisella puolella maapalloa, sillä Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.
Hän on samaan aikaan läsnä täällä kuin siellä, usko ainoastaan, ylistäen Häntä.

Mutta tämän minä sanon, veljet, ettei liha ja veri voi periä Jumalan valtakuntaa, eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.
(1Co 15:50-53)

Kommentoi

Israeliin liittyvää ajankohtaista profetiaa

Julkaistu 2 päivää sitten by Keijo

Pariskunta katsoi Israelin karttaa, johon oli liitetty tietoja Lähi-idän maista ja Israeliin historiaan liittyviä vuosilukuja. Siellä oli viimeisenä 1967 eli Kuuden päivän sota.
Pariskunta tutkiskeli karttaa illalla ennen nukkumaan menoa. Mies huomasi, että eihän Kuuden päivän sota ollutkaan viimeinen, vaan siellä oli: “2017 pakanain ajat täyttyvät.” Mies näytti sitä vaimolleen, ja vaimokin näki tämän. Aamulla herättyään he katsoivat karttaa uudelleen, mutta nyt sitä 2017-kohtaa ei enää ollutkaan.

Toinen vastaava tapaus tapahtui suomessa:
Jussi Venäläinen oli Kohtauspaikassa Helsingintie 10 Järvenpäässä kokouksessa tiistaina 18.1.2011 ja kuuli saarnaajan kertovan kuinka hänen kotiinsa oli tullu pariskunta , joka oli lukenut Israel traktaattia jossa oli kirjoitettu “2017 pakanain ajat täyttyvät.” ja kun he vaimonsa kanssa olivat seuraavana aamuna tarkastaneet samaa traktaattia niin oli teksti hävinnyt. Soitin saarnaajalle koska halusin tietää oliko tämä todella juuri tapahtunut ja hän vahvisti että oli.

Joten olen tullut siihen tulokseen ettei Roomaliskirjeen kohta:
Sillä minä en tahdo, veljet – ettette olisi oman viisautenne varassa – pitää teitä tietämättöminä tästä salaisuudesta, että Israelia on osaksi kohdannut paatumus – hamaan siihen asti, kunnes pakanain täysi luku on sisälle tullut,  (Rom 11:25)

Ei merkitse tempausta tai sitä ettei enää sisälle pääse muita kuin juutalaisia, vaan se tarkoittaa sitä mitä siinä sanotaan “että Israelia on osaksi kohdannut paatumus”

Joten elämme jo Messiaanista aikaa jolloin Israelissa silmät avautuvat enenevässä määrin, ja vielä koko Israel on pelastuva.

Huom “ pakanain ajat täyttyvät”

Tässäkin on ajattelemisen aihetta, kopioin vanhemmasta kirjoituksesta, kun monet eivät ole niitä lukeneet.:

“Arvostettu israelilainen rabbi Moshe Shternbuch on ilmoittanut seuraajilleen salaisuuden, joka on hänen mukaansa periytynyt eräältä juutalaisen maailman tunnetuimmalta oppineelta, Vilna Gaonilta. Tämä 1700-luvun lopulla kuollut rabbi on Shternbuchin mukaan välittänyt ennen kuolemaansa eteenpäin tiedon, joka koskee Venäjää ja Krimiä.

- Kun kuulette, että Venäjän joukot valtaavat Krimin, tietäkäätte, että messiaaninen aika on alkanut ja hänen askeleensa alkavat kuulua. Sitten kun kuulette, että Venäjän joukot ovat saavuttaneet Konstantinopolin, teidän on syytä laittaa yllenne sapattivaatteet, koska se tarkoittaa, että Messias tulee millä hetkellä hyvänsä, kuuluu ennustus Shternbuchin mukaan.” YLE UUTISET

Vuonna 1217 juutalainen Rabbi Judah Ben Samuel profetoi että kymmenennen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi juutalaisten hallinnassa ja Messiaaniset “lopunajat” alkaisivat. Kymmenes riemuvuosi alkoi vuonna 1967 ja päättyy vuonna 2017.”

Kommentoi

Inside the Gates of Heaven by Oden Hetrick

Julkaistu 14 päivää sitten by Keijo

Tässä on englanninkielinen linkki josta voit lukea paljon taivaasta.
Mutta voi kyllä google kääntäjälläkin kääntää suomeksi, se näkyy sivun vasemmassa yläreunassa.
suomi
Palvelun tarjoaa Google Kääntäjä

THIS BOOK IS DEDICATED TO A MAN SENT FROM GOD WHOSE NAME IS JOHN AND TO MY DEDICATED FAMILY
C O N T E N T S
PART ONE: Testimony of Oden Hetrick
Chapter 1 — Angels from Heaven
Chapter 2 — My First Visit to Heaven
Chapter 3 — The Three Divisions of Heaven
Chapter 4 — The Outer Suburbs of Heaven
Chapter 5 — Learning a Spiritual Principle
Chapter 6 — A Beautiful Secret
Chapter 7 — Companionship in Heaven
Chapter 8 — Questions Answered
Chapter 9 — Through the Gates
Chapter 10 — Into the City
Chapter 11 — Garments of Heaven
Chapter 12 — The City Mansion
Chapter 13 — The Temple of Heaven
Chapter 14 — The Temple Wall
Chapter 15 — The Children’s Nursery Class
Chapter 16 — A Class for Covenant Companions
Chapter 17 — Seven Spiritual Intimacies
Chapter 18 — The Chamber Mansion
Chapter 19 — The Throne of God and of The Lamb
Chapter 20 — The Face of God
Chapter 21 — Bright Clouds

Kommentoi

Usko on luja luottamus

Julkaistu 15 päivää sitten by Keijo

Jumala on ainoa viisas.
Jos todella luotat Häneen, niin se tuo rauhan ja levon.
Kun kuulen sanonnan “Jumala on viisampi kuin paholainen” niiin se tuntuu todella typerältä, yleensäkin Jumalaa ei voi verrata mihinkään, sillä Hänen viisautensa ja voimansa on rajaton. Hän kyllä tarkkaan tietää miten me uskomme siis luotamme Häneen, ei meidän tarvitse sitä Hänelle vakuuttaa, Hän on sydänten tuntija.

Jumala joka on luonut koko maailmankaikkeuden, niin mikro kuin makro kosmoksen, sekä kaiken näkyväisen ja näkymättömän. Asettanut toimimaan elämän, tähtien kulun, lehtivihreän, kaiken. Niin kuinka ihmeessä voidaan Häntä verrata mihinkään.
Niin kuin sanoisin, että pumpuli on pehmeämpää kuin teräs. (sehän on selvä)

Mitä enemmän käsittää ja tuntee Jumalan, sitä enemmän on syytä luottaa Häneen, Hän ei tee virheitä. Jos olet antanut elämäsi Jeesuksen Kristuksen käsiin, niin vapaudu peloista, huolista, kuinka valtava Jumala meillä on, tiedosta se Hän on sinun Isäsi ja Hän rakastaa sinua enemmän kuin kukaan tässä maailmankaikkeudessa, voitko luottaa Häneen?

Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
(Philippians 4:6 Finnish PR)

Hän kyllä kaiken tietää, mutta Hän haluaa että mekin sen tiedämme, että Hän tietää, ja siksi “saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi”

ja “heittäkää kaikki murheenne Hänen päällensä, sillä Hän pitää teistä huolen”.
(1 Peter 5:7 Finnish PR)

Kommentoi

Profetia tulevasta tulva-aallosta

Julkaistu 27 päivää sitten by Keijo

En laita näitä pelottaakseni uskovaisia, sillä eihän meidän tarvitse pelätä mitään kun luotamme Jumalaan.
Mutta niille jotka eivät vielä ole Jumalan yhteydessä, olkoon tämä kutsu, tule, Jumalan yhteyteen, niin ei tarvitse pelätä mitään, ja uskoville muistuttakoon tämä tästä:

“Kehoita niitä, jotka nykyisessä maailmanajassa ovat rikkaita, etteivät ylpeilisi eivätkä panisi toivoansa epävarmaan rikkauteen, vaan Jumalaan, joka runsaasti antaa meille kaikkea nautittavaksemme,” (1Tim 6:17, FinPR)

Kommentti blogista vuonna 2008
OLEN MYÖS NÄHNYT USEITA KERTOJA UNIA ETTÄ TÄNNE ETELÄ-RANNKOLLE TULEE TULVA-AALTO JOKA ON NIIN KORKEA ETTÄ SATOJA HUKKUU.UNISSA ON AINA SELLAINEN YKSITYISKOHTA ETTÄ NÄYTETÄÄN KUINKA JUURI RIKKAAT JOILLA ON KOKO ELÄMÄ OLLUT YHTÄ MATERIAN HANKKIMISTA EIVÄT USKO KUOLEMAN HETKELLÄKÄÄN ETTÄ KAIKKI LOPPUU NYT.ITSE NÄEN AALLON TULEVAN IHMISTEN SELÄN TAKAA JA HUUDAN KAIKINVOIMIN:HUUTAKAA JEESUSTA!TIEDÄN ETTÄ MUUTAMAT VIELÄ PELASTUVAT TUON HUUTONI TAKIA,TIEDÄN MYÖS ETTÄ ITSEKIN TULEN FYYSISESTI KUOLEMAAN MUIDEN MUKANA. TIINA · 07 05 2008 – 06:35 ·

Tom Horn puhuu tv7 vaikka en tiedä onko tämä eri kun muistan jonkun suomalaisen näheen Suomen lähelle mereen pudonneesta kivestä.

Kommentoi [1]

Suuret tulvat tulossa pohjoismaihin

Julkaistu 31 päivää sitten by Keijo

Olisikohan nyt jo ajankohtaisempi.

Suuret tulvat tulossa pohjoismaihin

Kommentoi

Viattoman veren velka suomessa

Julkaistu 35 päivää sitten by Keijo

Kun väljä aborttilaki hyväksyttiin Suomessa, 1970
Niin pelkästään 1970-1979 tapettiin 195647 lasta kohtuun, kun suomessa 2 maailmansodassa kuoli 96000 ja veljessodassa 1918 kuoli lähes 40.000 mutta abortteja tehtiin 10 vuoden aikana enemmän kuin noissa sodissa kuoli.⁰
Ja kuinka paljon on sitten seuraavien 40 vuoden aikana kasvatettu viattoman veren velkaa, niin siihen voi lisätä muutaman satatuhatta. Olisiko jo aika Suomen kansan kääntyä ja rukoilla “anna meidän velkamme anteeksi “
Onneksi nämä yli 500.000 suomalaista ovat taivaassa.
USA on velkaa 62.000.000. Siis sieltäkin on lähetetty 62 miljoonaa lasta taivaaseen. Mutta silti se on verivelkaa. Entä sitten kiina, intia ja muut maat, kun abortteja tehdään joka sekuntti, tänä vuonna 24.8.2023 mennessä jo liki 28 miljoonaa, paljon on taivaassa lapsia. Satoja miljoonia lapsia on murhattu kohtuun.
Abortti on syntiä. Mutta synnit saa anteeksi, kun uskoo Jeesukseen.

Jokainen joka uskoo Häneen saa synnit anteeksi Hänen nimensä kautta.

Kommentoi

Uskon rukous parantaa sairaan

Julkaistu 37 päivää sitten by Keijo

14. Jos joku teistä sairastaa, kutsukoon hän luokseen seurakunnan vanhimpia. He rukoilkoot hänen puolestaan, voidellen häntä öljyllä Herran nimessä.
15. Uskon rukous parantaa sairaan, ja Herra nostaa hänet jalkeille. Jos hän on tehnyt syntejä, ne annetaan hänelle anteeksi. Jaak.5:8 RK

Näyttää siltä että yhteisen uskon kautta sairas paranee.

Mutta on olemassa myös uskon rukous itselle.
Nimittääin jos olemme 100% (ei 99,99%) varmoja että Jumala kuutelee meitä Jeesuksen veren kautta. (tietenkin Hän kuulee kaiken jopa kaikkien ajatukset) Mutta kuulee meitä tarkoittaa Hänen huomioivan meidän pyyntömme. Nämä jakeet valaisevat asian

13. Tämän minä olen kirjoittanut teille, jotka uskotte Jumalan Pojan nimeen, tietääksenne, että teillä on iankaikkinen elämä.
14. Ja tämä on se uskallus, joka meillä on Häneen, että jos me jotakin anomme Hänen tahtonsa mukaan, niin Hän kuulee meitä.
15. Ja jos me tiedämme Hänen kuulevan meitä, mitä ikinä anommekin, niin tiedämme, että meillä myös on kaikki se, mitä olemme Häneltä anoneet. 1Joh.5

Tätä tukevat Jeesuksen sanat:
Mark.11:24 …kaikki, mitä te rukoilette ja anotte, uskokaa saaneenne, niin se on teille tuleva. 1938
Mitä ikinä te rukouksessa pyydätte, uskokaa, että olette sen jo saaneet, ja se on teidän. 1992

Siis tässä tapauksessa voimme kiittää, vaikka emme näkisi vielä mitään.
Mutta kuitenkin monet eivät jotenkin voi uskoa että se voi olla näin helppoa ja yksinkertaista ja voivat olla epävarmoja, onko heillä tarvittavaa uskoa tai kuunteleeko Jumala varmasi hyväksyvästi heidän pyyntönsä.
Silloin on kyllä toinenkin tapa, ja se on joskus ainoa tapa, ja myös omiin ja muiden asioihin.

Sitä Jeesus myös tukee sanomalla:
8. Minä sanon teille: vaikka hän ei nousekaan antamaan hänelle sentähden, että hän on hänen ystävänsä, nousee hän kuitenkin sentähden, että toinen ei hellitä, ja antaa hänelle niin paljon, kuin hän tarvitsee.
9. Niinpä minäkin sanon teille: anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan.
10. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan.

Niin kuin edesmennyt T.L.Osborn sanoi: etsi, kolkuta, ano, älä hellitä, sinä saat sen jos et hellitä, ja näinhän Jeesus todella opetti:

Luuk.18:1. Ja Hän puhui heille vertauksen siitä, että heidän tuli aina rukoilla eikä väsyä.
2. Hän sanoi: “Eräässä kaupungissa oli tuomari, joka ei peljännyt Jumalaa eikä hävennyt ihmisiä.
3. Ja siinä kaupungissa oli leskivaimo, joka vähän väliä tuli hänen luoksensa ja sanoi: ‘Auta minut oikeuteeni riitapuoltani vastaan.’
4. Mutta pitkään aikaan hän ei tahtonut. Vaan sitten hän sanoi mielessään: ‘Vaikka en pelkää Jumalaa enkä häpeä ihmisiä,
5. niin kuitenkin, koska tämä leski tuottaa minulle vaivaa, minä autan hänet oikeuteensa, ettei hän lopulta tulisi ja kävisi minun silmilleni.’”
6. Niin Herra sanoi: “Kuulkaa, mitä tuo väärä tuomari sanoo!
7. Eikö sitten Jumala toimittaisi oikeutta valituillensa, jotka häntä yötä päivää avuksi huutavat, ja viivyttäisikö hän heiltä apuansa?
8. Minä sanon teille: Hän toimittaa heille oikeuden pian. Kuitenkin, kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän uskoa maan päältä?”

Huomioi “yötä päivää” siis jatkuvaa rukousta, ei vai kerran päivässä mainiten.
Joten voisi sanoa “Kun ihmisen poika tulee, löytäneenkö Hän niitä jotka YÖTÄ PÄIVÄ avuksi huutavat. Niin hartaaseen rukoukseen Jeesus sanoi vastauksen tulevan PIAN.

Muistutukseksi:
Elias oli ihminen, yhtä vajavainen kuin mekin, ja hän rukoili rukoilemalla Jaak.5:17

Kommentoi

Birger Skoglundin profetallinen sana pohjoismaille

Julkaistu 41 päivää sitten by Keijo

Birger Skoglund vieraili heinäkuun puolivälissä Vantaalla, jolloin hän
vihki New Life Centerin, Armollisen Majatalon hengelliseen työhön Vantaalla. Tuolloin hän jakoi myös profeetallisen näyn suuresta herätyksestä, joka koskettaa koko
Pohjolaa, myös Suomea.

- Ollessani Pohjois-Norjassa Jumala näytti minulle sen, kuinka vanha heilurikello heilui ja osoitti suuria ongelmia, mutta yhtäkkiä se iski takaisin ja näytti voimakasta hengellistä elpymistä kaikissa Pohjoismaissa. Psalmisti Daavid kirjoittaa niin ihmeellisesti: “Sinä teet tuulet sanasi saattajaksi, palvelijoiksesi tulen liekit.” Ps. 104:4

- Se on Hengen myrskytuuli, joka sytyttää pienen tulen yhtäkkiä palamaan kaikkialla maassa. Se on siunauksen tuli, joka iskee koko Pohjolan alueelle. Kuulin ihmeellisen sanoman: “Tulta minä olen tullut heittämään maan päälle, ja kuinka tahtoisinkaan, että se jo olisi syttynyt.” Luuk. 12:49

Rakkauden ja herätyksen tuli – Lähetän teille rakkauden ja herätyksen tulen, joka on aluksi pieni, mutta tuuli nousee, ja kun sen annatte vapaasti puhaltaa, niin tapahtuu suuria ihmeitä ja merkkejä. Syntiset pelastuvat, sairaat parannetaan ja ne, jotka ovat paholaisen
sitomia, vapautetaan.

- Oudolla tavalla näin Jumalan agendaan. Palo sai alkunsa rikkoutuneista ja repeytyneestä kodeista. Kokonaiset perheet pelastuivat ja alkoivat vaeltaa Herran kanssa. Pyhän Hengen tuli levisi ahtaisiin vankiloihin ja edelleen huumeriippuvaisten ja alkoholistien koteihin. Se levisi jopa eri sairaaloihin, jossa paholaisen vallassa olevia vapautettiin.

- Näin myös, että kuivat seurakunnat, jotka olivat avoimia Pyhälle Hengelle, uudistuivat, ja herätyksen tuli paloi niissä. Kirkot täyttyivät Jumalaa etsivistä ihmisistä. Tämä on herätystä.
Myös muut maat huomasivat herätyksen Pohjoismaissa, ja sitä tullaan katsomaan.

- Näin myös jotain, mikä herättää kohua Pohjoismaissa, kun Ruotsin, Norjan ja Tanskan kuninkaallisten keskuudessa on Pyhän Hengen tuli, ja silloin kuninkaallisten perheiden jäsenet ottavat vastaan Jeesuksen. Tätä samaa tapahtuu myös Suomen eduskunnassa. Ikuisella Jumalalla on upea suunnitelma. Jumalan suunnitelma
Pohjoismaille

- Pohjoismaista tulee paratiisi kaikille vainotuille uskoville, kun Pyhän Hengen tulen ja veren voiman puhdistuksen aalto uudistaa uskovat. Silloin Pohjoismaista tulee turvapaikka tuhansille vainotuille ja metsästetyille ihmisille.
Mutta kuulin itsepäisen kysymyksen: – Birger, kuinka luulet tämän tapahtuvan? Vastaukseni on: – Ei väellä
eikä voimalla, vaan Minun Hengelläni, sanoo Herra!

Uusi elämä lehti sivu 9

Kommentoi

Ajatuksia avioliitosta 1

Julkaistu 42 päivää sitten by Keijo

Ajattelin kirjoittaa avioliitosta, tietenkin, ihmisen pitää syntyä uudesti ylhäältä että hän voi seurata Jumalan ohjeita jotka koskettavat avioliittoa ja tietenkin koko elämää.

1. Älä koskaa huuda puolisollesi se on pahuutta, se on syntiä!
(eikä lapsiakaan kasvateta huutamalla, vaan kurittava nuhde on elämän tie)

Ef.4:31. Kaikki katkeruus, kiukku, viha, huuto ja herjaus, kaikki pahuus olkoon kaukana teistä.
32. Olkaa sen sijaan toisianne kohtaan ystävällisiä, hyväsydämisiä ja anteeksiantavia, niin kuin Jumalakin on Kristuksessa antanut teille anteeksi.

Kommentoi

Päivän Sana

Ja hän lähetti heidät julistamaan Jumalan valtakuntaa ja parantamaan sairaita.

Kategoriat

Ulkoiset linkit

RSS Feeds

Etsi tästä sivustosta