Tällä perusteella voisiko odottaa tempauksen tapahtuvan 2020-2021 ?  

Huom. Tämä on vain tutkielma, eikä ehdotonta ilmoitusta, joten jotkut asiat voivat olla toisinkin.

Messiaanisen ajan alku , pakanain ajat täyttyvät.
Sakarja 14
Katso, Herran päivä on tuleva, ja sinun saaliisi jaetaan sinun keskelläsi.
2. Minä kokoan kaikki pakanat sotaan Jerusalemia vastaan. Kaupunki valloitetaan, talot ryöstetään, naiset raiskataan,
ja puoli kaupunkia lähtee pakkosiirtolaisuuteen, mutta jäljelle jäävää kansaa ei hävitetä kaupungista.
(viittaa Abraham Josefin 1968)
3. Ja Herra on lähtevä liikkeelle ja sotiva näitä pakanoita vastaan, niinkuin sotimispäivänänsä, taistelun päivänä.
4. Hänen jalkansa seisovat sinä päivänä Öljymäellä, joka on Jerusalemin edustalla itää kohti. Ja Öljymäki halkeaa kahtia idästä länteen hyvin suureksi laaksoksi:
toinen puoli mäkeä siirtyy pohjoiseen ja toinen puoli etelään päin.
12. Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan,
 kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.GOOG ja muut

Hesekiel 38:5. Persia (Iran), Etiopia ja Puut (Libya) ovat heidän kanssansa, kilvet ja kypärit on heillä kaikilla.
8. Pitkien aikojen perästä sinä saat määräyksen, vuotten lopulla sinun on karattava maahan, joka on tointunut miekan jäljiltä,   koottu monien kansain seasta, - mentävä Israelin vuorille, jotka kauan aikaa olivat olleet rauniomaana; se on tuotu pois kansojen seasta, ja he asuvat turvallisina kaikki tyynni.
16. Sinä hyökkäät minun kansani Israelin kimppuun kuin pilvi, peittääksesi maan. Päivien lopulla on tämä tapahtuva. Ja minä annan sinun karata maahani, että pakanakansat tulisivat tuntemaan minut, kun minä osoitan pyhyyteni sinussa, Goog, heidän silmäinsä edessä.
18. Mutta sinä päivänä, jona Goog karkaa Israelin maahan, sanoo Herra, Herra, nousee minun vihani hehku.
19. Kiivaudessani, tuimuuteni tulessa minä sanon: Totisesti tulee sinä päivänä suuri maanjäristys Israelin maahan.

Samaan aikaan viimeiset 3 ja puoli vuotta antikristuksen aika
Daniel 7
25. Hän puhuu sanoja Korkeinta vastaan ja hävittää Korkeimman pyhiä. Hän pyrkii muuttamaan ajat ja lain, ja ne annetaan hänen käteensä ajaksi ja kahdeksi ajaksi ja puoleksi ajaksi.


 2 Tessalonikalaiskirje 1
1. Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet,
2. ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.
3. Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi,
7. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, (seurakunta)
8. niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
 
Tullessaan Jeesus tuhoaa antikristuksen joukot ja Ilmestyy Israelille

Siis ilmestyskirja 19 Hesekiel 38 ja Sakarja 14 Daniel 7 kertovat samasta asiasta

Ilmestyskirja 19
11. Ja minä näin taivaan auenneena. Ja katso: valkoinen hevonen, ja sen selässä istuvan nimi on Uskollinen ja Totinen, ja hän tuomitsee ja sotii vanhurskaudessa.
12. Ja hänen silmänsä olivat niinkuin tulen liekit, ja hänen päässään oli monta kruunua, ja hänellä oli kirjoitettuna nimi, jota ei tiedä kukaan muu kuin hän itse,
13. ja hänellä oli yllään vereen kastettu vaippa, ja nimi, jolla häntä kutsutaan, on Jumalan Sana.
14. Ja häntä seurasivat ratsastaen valkoisilla hevosilla taivaan sotajoukot, puettuina valkeaan ja puhtaaseen pellavavaatteeseen.
15. Ja hänen suustaan lähtee terävä miekka, että hän sillä löisi kansoja. Ja hän on kaitseva heitä rautaisella valtikalla, ja hän polkee kaikkivaltiaan Jumalan vihan kiivauden viinikuurnan.
16. Ja hänellä on vaipassa kupeellaan kirjoitettuna nimi: "Kuningasten Kuningas ja herrain Herra."
17. Ja minä näin enkelin seisovan auringossa, ja hän huusi suurella äänellä sanoen kaikille keskitaivaalla lentäville linnuille: "Tulkaa, kokoontukaa Jumalan suurelle aterialle
18. syömään kuningasten lihaa ja sotapäällikköjen lihaa ja väkevien lihaa ja hevosten sekä niiden selässä istuvien lihaa ja kaikkien vapaitten ja orjien lihaa, sekä pienten että suurten."
19. Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.
20. Ja peto otettiin kiinni, ja sen kanssa väärä profeetta, joka sen nähden oli tehnyt ihmetekonsa, joilla hän oli eksyttänyt ne, jotka olivat ottaneet pedon merkin, ja ne, jotka olivat sen kuvaa kumartaneet; ne molemmat heitettiin elävältä tuliseen järveen, joka tulikiveä palaa.
21. Ja ne muut saivat surmansa hevosen selässä istuvan miekasta, joka lähti hänen
suustaan; ja kaikki linnut tulivat ravituiksi heidän lihastansa.

Pakanain ajat täyttyvät 2017
Viime tiistaina 18.1.2011 Jussi oli järvenpään kohtauspaikassa ja kertoi kuulleensa tapauksen jossa, pariskunta oli lukenut traktaattia jossa oli kirjoitettu “2017 pakanain ajat täyttyvät.” ja kun he vaimonsa kanssa olivat seuraavana aamuna tarkastaneet samaa traktaattia niin oli teksti hävinnyt siitä, joten oli kysymys yliluonnollisesta ilmoituksesta jonka kaksi henkilöä näki.
Soitin saarnaajalle että olikohan kenties kysymys samasta kuin Syväntö kertoi, mutta hän sanoi ei, koska tämä oli tapahtunut tänä vuonna 2011.
Siis tämä pariskunta oli käynyt saarnaja s.v: luona ja kertoneet mitä oli heille juuri tapahtunut.


Luuk. 21:24 Jeesus sanoi:
Jerusalem on oleva pakanain tallattavana, kunnes pakanain ajat täyttyvät.


“Olavi Syvännön puhe 30.8.2009 Kangasalan helluntaiseurakunnassa pakanain aikojen täyttymisestä v. 2017
Olavi Syväntö vieraili Kangasalan helluntaiseurakunnassa 30.8.2009 ja kertoi kolmelta taholta tulleesta vahvistuksesta, että pakanain ajat täyttyvät 2017.
Olavi kehotti itse arvostelemaan asian, ei siis sanonut sitä ehdottomana Jumalan totuutena.
Olavi näytti Israelin karttaa, johon oli liitetty tietoja Lähi-idän maista ja Israeliin historiaan liittyviä vuosilukuja.
Siellä oli viimeisenä 1967 eli Kuuden päivän sota.
Olavi kertoi, että eräs uskovainen pariskunta tutkiskeli karttaa illalla ennen nukkumaan menoa.
Mies huomasi, että eihän Kuuden päivän sota ollutkaan viimeinen, vaan siellä oli: “2017 pakanain ajat täyttyvät.”
Mies näytti sitä vaimolleen, ja vaimokin näki tämän. Aamulla herättyään he katsoivat karttaa uudelleen, mutta nyt sitä 2017-kohtaa ei enää ollutkaan.
He tulkitsivat asian näyksi ja ilmoittivat Syvännöille.
Kalervo Syväntö puhui tästä Lahden Baptistiseurakunnassa, ja hän sai seuraavana päivänä yhteydenoton puhelimitse.
Eräs nainen oli kuullut v. 2005 selvän äänen, että 12 vuoden kuluttua tämä nykyinen maailmanaika päättyy eli v. 2017.
Nainen ei kuitenkaan paikan päällä halunnut kertoa asiasta julkisesti.
Olavi lisäsi, että aivan viime päivinä hän sai kolmannenkin todistuksen, kun joku mies oli päässyt vuosilukuun 2017 Raamatun tutkimuksella.

1217 juutalainen Rabbi Judah Ben Samuel   (Wikipedia)  (Täällä profetiasta tarkemmin)
Vuonna 1217 juutalainen Rabbi Judah Ben Samuel profetoi että Turkin ottomaanit tulisivat hallitsemaan Jerusalemin Pyhää kaupunkia kahdeksan riemuvuoden ajan. Riemuvuosi on 50 vuoden jakso (3 Moos 25:8-13). Kahdeksan riemuvuotta on siis 400 vuotta. Ja kuinka kävikään, 300 vuotta myöhemmin, vuonna 1517 Turkin ottomaanit valtasivat Jerusalemin kaupungin ja hallitsivat sitä seuraavat 400 vuotta. Liittoutuneet joukot ajoivat heidät lopulta
vuonna 1917 ulos kaupungista ja Pyhältä maalta. Rabbi Judah Ben Samuelin profetia 400 vuodesta toteutui täsmälleen ja vuodelleen.
Sama Rabbi oli myös profetoinut että yhdeksännen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi “ei kenenkään maata.” Tämä toteutui täsmälleen vuosina 1917-1967 johtuen siitä tosiasiasta että Kansainliitto asetti Pyhän maan Brittiläisen Mandaatin alaiseksi, eikä se “kuulunut” millekään valtiolle. Vielä Israelin Itsenäisyyssodan jälkeen vuosina 1948-1949 Jerusalem oli edelleen jaettu maakaistalla, mikä meni suoraan kaupungin sydämen läpi Jordanin hallitessa kaupungin itäosaa ja Israelin läntistä. Tuon maakaistan katsottiin olevan ja sitä kutsuttiin nimellä “ei kenenkään maa” sekä israelilaisten että jordanilaisten taholta. Jokainen tuolle kaistalle astuva ammuttiin…Vasta kuuden päivän sodassa vuonna 1967 Israelin armeija valloitti Pyhän maan, koko Länsirannan ja koko Jerusalemin kaupunki siirtyi takaisin Israelin omistukseen. Täten jälleen kerran tämän Rabbin 750 vuotta aikaisemmin antama profetia toteutui kirjaimelleen [yhdeksännen riemuvuoden aikana (1917-1967) Jerusalem “ei ollut kenenkään maata.”
Eikä siinä vielä kaikki. Sama Rabbi profetoi myös että kymmenennen riemuvuoden aikana Jerusalem olisi juutalaisten hallinnassa ja Messiaaniset “lopunajat” alkaisivat. Kymmenes riemuvuosi alkoi vuonna 1967 ja päättyy vuonna 2017.

Vuosi 2017 on todella mielenkiintoinen vuosi kun Israel täyttää 70 vuotta ja alkaa vuosi 5777, Suomi 100 vuotta, ja ajanlaskuni mukaan  2017-2019 alkaa 7000 vuosi. (vaikea laskea ihan vuioden tarkkuudella)

 Juutalainen vuosi 5777 on  3.10.2016 - 20.9.2017 Joten näyttäisi siltä että pakanain ajat päättyvät viimeistään syyskuussa 2017

Messiaaniset ajat alkoivat viimeistään 23.9.2017 tai vuotta aikaisemmin, ja jos laskemme siitä ylöstempauksen, niin jos häät taivaassa kestää 3 1/2 vuotta, antikristuksen täysi hallinta-aika,
niin tempaus olisi maaliskuu 2020 – huhtikuu 2021 välissä, toiset taas sanoo että häät olisivat 7 vuotta , mutta en tiedä mistä sen löytää.

Kalenteri

5777

Ma. 03 lokakuu 2016 Rosh Hashanah Uudenvuoden päivä
Ke. 12 lokakuu 2016 Yom Kippur
Ma. 17 lokakuu 2016 Sukkot
Ma. 24 lokakuu 2016 Shemini Atzeret
Ti. 25 lokakuu 2016 Simhat Toora
Sun. 25 joulukuu 2016 Chanukah
La. 11 helmikuu 2017 Tu Bishvat
Sun. 12 maaliskuu 2017 Purim
Ti. 11 huhtikuu 2017 Pesach
Sun. 23 huhtikuu 2017 Yom HaSho'ah
Ma. 01 toukokuu 2017 Yom HaAtzma'ut
Sun. 14 toukokuu 2017 Lag B'Omer
Ke. 31 toukokuu 2017 Shavuot
Ti. 01 elokuu 2017 Tisha B'Av

5778
To. 21 syyskuu 2017 Rosh Hashanah